Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

Kezdetben csak ösztönösen érintettem, masszíroztam: amikor láttam, éreztem, hogy fáj valami vagy éppen vigasztalás, támogatás kell a másiknak. Ezt követően technikákat kezdtem tanulni. Sok helyen megfordultam, sok tanítom volt, akik mindig előrevittek az utamon. Mile Katalin masszőz, kedves barátnőm is tudásával, szeretetével sok éve tanít.

Kati így ír munkájáról: 
A masszázs számomra egy MŰVÉSZET!
A testek a hangszerek, s a masszőr/masszőz a karmester, akinek határtalan a lehetősége ahhoz, hogy megalkossa remek művét.
A masszázsnak ritmusa és üteme van, mint egy szimfonikus költeménynek, melyet a szerző megkomponál, s felépíti rendszerét. A masszőr ugyanezt teszi, hiszen bevezeti vendégét a hangok és érzelmek világába, s megszólaltatja hangszerét. A hang pedig a lélek zenéje, mely nem mindig hallható, de ereje fokozható, s ha túl harsány, akkor csitítható. A lélek szárnyalni tud, suttogni, ha kell, s érti a csend szavát.
Az érzelmeken keresztül pedig befolyásolni tudjuk a testben lezajló folyamatokat, s a vihar után megérkezik a tisztulás. A nap beragyogja szívünket, melege simogatja testünket, s megnyílik az elménk kapuja. Ez a fájdalom múlását és a gyógyulás folyamatát jelzi. Újból látunk és érzünk, s tudjuk mi a cél. Ez a JÓLÉT, mely megadja testünk, lelkünk, szellemünk harmóniáját, egységét. Ebből fakad az erőnk. Ezáltal gondolataink is letisztulnak, s új értelmet kapnak. Béke s csend honol a testben, nyugodt lesz a szívverés, kitisztul a szem, s látja a világot maga körül. Azaz befogadóvá válunk. Megszűnik a félelem és feszültség, elcsitul a zaj, nincs többé háborgó lélek. Megjönnek a pozitív gondolatok, s erőt merítünk újból céljaink eléréséhez, s küzdünk tovább az álmainkért. Számomra ebben rejlik az igazi masszázs titka! Hiszen egy jó kezeléssel nem csak a testet, hanem a lelket is ápoljuk, s megnyílik előttünk az út a szellem szférájába. E három tényező összhangja adja meg a harmóniát, mely a jólét alapja.
Mint ahogy mozgás nélkül nincs élet, szeretet nélkül nincs lélek.
Fontos, hogy a masszőr tiszta lelkülettel, önzetlenül, odaadóan és szeretettel, alázattal végezze munkáját. Törődése végig kísérje mindig a vendégének életútját, ha kilép az ajtón, akkor is. A jó masszázshoz szükséges a helyiség hangulatának a megteremtése, hogy a vendég azt érezhesse hazatért, s biztonságban van. A relaxáláshoz a meleg, s a hangulatfény nélkülözhetetlen. Fontos még a zene kiválasztása, de a krémek, olajok illata is meghatározó, éppen ezért a vendégnek kell kiválasztani azt. A masszázságy kényelmes és a tisztálkodás megoldható legyen. A ráhangolódás fontos eleme a masszázsnak, s az hogy felmérjük a vendég pillanatnyi lelki és egészségi állapotát.
A továbbiakban eszerint végezzük lelkiismeretesen munkánkat. Szánjunk rá időt, legyen elegendő energiánk, hitünk ahhoz, hogy csodát tegyünk, mert ez egy olyan érzést ad, mintha újjászülettünk volna, s gyerekként élnénk. Látjuk, érzékeljük, halljuk a természet adta szépségeket, s közel érezzük magunkat hozzá, szinte benne élünk, s megéljük milliónyi csodáját. Ez az élet ajándéka számunkra. A jól végzett masszázs által megszólal bennünk a szeretet hangja is. Tudom, hiszem és vallom, hogy ez minden jónak a mozgatója és teremtője, hiszen SZERETET nélkül nincs ÉLET!”
Mile Katalin