Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

Pálné Gudmon Erika vagyok, 2013. őszén nyitottam meg a PiheNő stúdiómat.

2002 óta tanulok, gyakorlok és ismertetek meg másokkal is női egészséget támogató mozgásformákat (női jóga, kismama jóga, Aviva Módszer, LoveYourBelly haizomfejlesztő- és regeneráló tréning) , technikákat, módszereket. 

2007-ben dúlaképzésen vettem részt a Magyarországi Dúlák Egyesületénél, 2010-ben babahordozási ismereteket tanultam a Beli Buba Babahordozó Iskolában, majd 2015 januárjában akkreditáltak La Leche Liga szoptatási tanácsadóként.A Siklósi Baba-Mama Kört 2010-ben indítottam el, 2015 óta pedig havi rendszerességgel LLL szoptatást támogató csoportot vezettem Siklóson.

Hosszú évek alatt szerzett ismereteim és tapasztalataim alapján dolgoztam ki a PiheNő Kör foglalkozásait, melyeken a hölgyek közösségben, torna, stresszoldó és erőgyüjtő gyakorlatok által támogathatják testi és lelki egészségüket.

Munkámmal azt szeretném segíteni, hogy a nők ismereteket és támogatást kaphassanak tőlem és az általam kezdeményezett női körökben egymástól is női létük, anyaságuk megismeréséhez és  teljesebb megéléséhez.

Gondolataimat szívesen fejezem ki írásban is, mostanság ezzel töltöm a munkaidőm nagyobb részét. Történeteim, novelláim, cikkeim honlapomon keresztül is elérhetőek. Írásaimat legtöbbször az élet adta történetek inspirálják. Ezek fodrozódnak, alakulnak, színesednek bennem, majd születnek újjá novelláim formájában, hogy aztán tovább dolgozhassanak az őket befogadókban

Itt egy beszélgetést olvashatsz velem a munkámról és több női témáról: (megjelent: TÉMA BARANYA 2021. nov.)

Egy nő életében a legfontosabb teremtő erejének felszabadítása