Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

2023 -ban jelent meg PiheNŐidő című novelláskötetem, mely 31 történetet tartalmaz.

A könyvben szereplő novellák kivezetnek a mindennapok fogaskerekei közül. Lágyan, finoman teszik ezt. Néha a könnyed egyszerűség, máskor az őszinte tökéletlenség vagy éppen a szokatlan megoldások által visznek el oda, ahol:
NEM KELL MINDENT ÉRTENI,
VALAMIT ELÉG CSAK ÉREZNI.

Egy időlopás miatt körözött anyuka, egy mániákusan leselkedő lány, egy kávéházban praktizáló ügyvéd, egy titokzatos úrhölgynek címzett levél, egy telefongyári öltöző rejtelmei, egy titkos randevú leleplezése és megannyi kaland még gyermekekkel és gyermeklelkű felnőttekkel a mindennapi pihenőidőre.

„Nézem anyát, lányát, és közben arra gondolok, hogyan telnek az évek, hogyan merevednek a mozdulatok, hogyan szürkülnek és szűkülnek a vágyott világok… Keményít az élet, de közben lágyít is, hiszen reményt és csodákat is ad nap mint nap. Néha ugyan szorongat bennünket, máskor azonban, ha megnyitjuk szívünket, színesít, lágyan ringat, és az álmokat valósággá varázsolja…”

A könyv ára: 2900 Ft, megvásárolható:

  • Siklóson, a PiheNő-ben (Siklós, Mária u. 12 -előzetes megbeszélés alapján 30/211 69 52)
  • Megrendelhető e-mailben: kérlek írj a gudmonerika@gmail.com címemre egy e-mailt, add meg benne a nevedet, címedet, hogy számlát küldhessünk, amit átutalással tudsz kiegyenlíteni. Postaköltség belföldön: 1350 Ft (buborékos borítékban, ajánlott levélként feladva)

Könyvajánló dr. Thalyné Kurdi Éva pasztoral – pszichológustól:

„Nagyon jó történeteket írtál és igazán egyedi, lebilincselő stílusban! A könyv csak úgy olvastatja magát… (…) Kirajzolódik a sorok közül az idősek iránti tisztelet és hála, megfogalmazol olyan nagy értékeket, amelyek tényleg kincsek ebben az értékeket vesztő világunkban. (…) Nagyon örülök, hogy szereted a csipkéket, szalagokat, buborékokat, kerékpározó családtagokat, az esőt és annak örvendező gyermekeidet. Igazán közel áll hozzám ez a világ. Valóban pihenőidő, pihenésképpen veszem elő a könyvedet és olvasgatom, ugyanakkor gyönyörködve, hogy ilyen hittel, bizalommal leírt szép történeteket észreveszel, izgalmas formába öntöd és megajándékozod vele az olvasót. Hálás vagyok Neked ezért a könyvért, ezért a meghitt világért, ahol figyelnek egymásra az emberek. Szükség van rá és azt hiszem, jól fel tudom használni ezt a könyvet pszichológiai munkámban is.”

Könyvajánló Kupai Eszter N’alika spirituális író, költőtől:

Gudmon Erika PiheNŐidő című novelláskötete egy igazi kincs azoknak, aki nyitottak az emberi szív valóságára, a kapcsolódások, érintődések és a kapcsolatok (nem is olyan) hétköznapi csodáira. A szerző derűs világlátása a szokványosnak tűnő témákat is új fényben láttatja, humora, bája, kedvessége lelassulásra és figyelemre késztet bennünket is. A novellák csattanói különösen ülnek, az első szövegek után már éreztem, hogy a következőknél is számíthatok meglepetésre, de akarva sem tudtam kitalálni, mire fut ki egy-egy történet. 🙂 Nagyon tetszett benne a generációk közötti átjárhatóság, párbeszéd, egyik legnagyobb értéke számomra az volt, hogy sokkal közelebb érzem magam anyai, nagyanyai, női felmenői örökségemhez.