Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

 • Mi az a PiheNő Kör ?

Egy olyan foglalkozás, ahol a hölgyek női körben beszélgetésekkel, testmozgással, relaxációval támogathatják női egészségüket.

 • Milyen testmozgást végzünk a foglalkozáson ?

Lágy, finom mozdulatokkal átmozgatjuk a medence, a csípő, a gát és a hasi, női szervek területét. A gyakorlatok megerősítik a törzsizmokat, rugalmassá teszik a gerincet, megmozgatják az egész testet.  Minden órán végzünk gátizomtornát is a medencealapi izmok megerősítésére.

 • – Mi a különbség a keddi/csütörtöki és a szerdai foglalkozás között ?
  Kedden 10.00 -11.00 és csütörtökön 8.30 – 9.30 között könnyített gyakorlatokat végzünk, így ekkor olyan hölgyek is szívesen vesznek részt az órán, akik már régen nem tornáztak, az idősebb korosztályhoz tartoznak vagy mozgásukban korlátozottak. (a jelenlegi csoport legidősebb tagja 80 év feletti!!!)
  Ezek a foglalkozások csak 60 percesek.

 • A szerdai foglalkozás 9.00– 10.30 óráig tart. A 90 perc alatt több gyakorlatot tudunk végezni, rendszerint hosszabban tudunk beszélni egy-egy női témáról, és a relaxáció is picit tovább tart.
  Mindkét foglalkozás alkalmával fontos, hogy a gyakorlatok közül mindenki csak azokat végezze, amelyek neki azon a napon jól esnek. Ez a női gyakorlás egyik lényeges eleme.
 • Kisbabámat vihetem-e magammal a foglalkozásra ?

Nem, ezekre a foglalkozásra a csendes relaxáció miatt nem tudod hozni a gyermekedet, de a PiheNő-ben van több olyan alkalom is, amelyen kisbabáddal tudsz részt venni.

 • Szülés után mennyi idővel szabad elkezdeni a PiheNő Körben tornázni ?

Hüvelyi szülés után általában 6 héttel, császármetszés után min. 12-14 héttel lehet jönni, ha az orvos másként nem javasolja.

 • Szétnyílt hasizmom miatt (rectus diastasis) sok gyakorlatot nem végezhetek. Érdemes azért elmennem a foglalkozásra?

Igen. Az órákon nagyon figyelünk erre a problémára. Kevés olyan gyakorlatot végzünk, amelyet szétnyílt hasizommal nem ajánlatos végezni, de ha mégis van ilyen, akkor azt külön szoktam jelezni a hölgyeknek.

 • Túlsúllyal küzdök, a legtöbb torna nehéz számomra. Találok olyan gyakorlatokat az órákon, amelyeket én is könnyedén elvégzek majd?

Igen, a foglalkozásokon mindig a résztvevők képességeinek, igényeinek megfelelően végezzük a gyakorlatokat. Gyakran van úgy, hogy egy gyakorlatot több nehézségi szinten is elvégzünk, hogy mindenki találjon számára megfelelőt.

 • Mit szükséges magammal vinnem a foglalkozásra?

Csak kényelmes, tornázásra alkalmas ruházat szükséges. Matracok, plédek, takarók, párnák vannak a PiheNő-ben.

 • Mennyibe kerül a foglalkozás?

A keddi, 60 perces órának 1000Ft, a szerdai 90 perces órának 1200Ft a részvételi díja.

– Szüksége bejelentkeznem, ha szeretnék részt venni az órán?

Igen. Köszönöm, ha jelzed részvételi szándékodat  az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: 30/211 69 52, gudmonerika@gmail.com

www.facebook.com/PiheNő

Várlak szeretettel!