Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

Aviva Gabriella Steiner (Fazekas Gabriella) magyar származású táncosnő, tornász és fizikoterapeuta dolgozta ki az Aviva Módszert. Már a hatvanas évektől tanította a tornát Tel Avivban, akkoriban elsősorban a női ciklus rendezésére.


Magyarországra, Európába Tóth Líviának köszönhetően jutott el a speciális torna. Ő jegyezte le, pontosította, tökéletesítette a gyakorlatokat, írt róla könyvet, dolgozta ki az Aviva Alaptanfolyamok anyagát, kiegészítve számos tapasztalatával, amelyek főként a gyermekáldás, a termékenység fokozása és a nőgyógyászati problémák enyhítésében jelentősek. Azóta nők ezrei tapasztalhatták a torna áldásos hatását.

Az Aviva Módszer lényege, hogy izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható, egyensúlyba hozható szervezetünk hormonális állapota.

A torna természetes megoldás :

 • hogy görcsnélküli, fájdalommentes , rendszeres legyen a menstruáció
 • ovuláció serkentésére
 • petevezetők átjárhatóságának segítésére
 • termékenység fokozására
 • női szervek egészségének megőrzésében, nőgyógyászati problémák kezelésének kiegészítésére, ciszták, miómák, PCOS, lombik program esetén
 • változókor tüneteinek enyhítésére
 • tartós súlycsökkenésre
 • székrekedés ellen
 • depresszió ellen
 • inkontinencia esetén
 • libido növelésére

Az Aviva Módszer gyakorlatait egy kb. 5 órás alaptanfolyamon lehet elsajátítani, ahol az Egyszerű és a Rövidített Módszer tanulható meg az Aviva Módszer nőknek I. kötete szerint.

https://avivamodszer.hu/konyvrendeles

Az alaptanfolyam elvégzése után a torna gyakorolható önállóan otthon vagy gyakorló órákon. Ezeken a foglalkozásokon egy rövid bemelegítés után az Egyszerű Módszer gyakorlatait tornázzunk, majd rövid nyújtás után relaxációval zárjuk a 60 perces órát, melynek részvételi díja 1000Ft. Gyakorló órákon való részvétel csak az alaptanfolyam elvégzése után lehetséges.

Csoportos alaptanfolyam ára: 10.000Ft

Privát alaptanfolyam ára: 18.000Ft

https://avivamodszer.hu

Az Aviva módszerről bővebben:

Aviva gátizmokat erősítő torna (Aviva GET)

Medencealapi izmainknak, gátizmainknak fontos feladatuk van: biztosítják a hasüregi szervek alátámasztását, és magukba foglalják a húgycső, a hüvely, illetve a végbél záróizmait.  Ha a medencefenék izomzat  meggyengül, a fölötte lévő szervek megsüllyedhetnek és a záró funkció is károsodhat, mely számos kellemetlen problémát eredményezhet: stresszinkontinenciát, vagyis akaratlan vizeletvesztést (pl. tüsszentés, köhögés, nevetés, nehéz tárgyak emelése hatására), szél-és széklettartási problémák kialakulását, méh- és hólyagsüllyedést, aranyeres problémákat stb.

A rendszeresen végzett Aviva gátizmokat erősítő tornával ezek a problémák elkerülhetővé válhatnak, ill. javíthatóak. A gyakorlatok segíthetik a hüvelyi szárazság, tág/szűk hüvely problémájának megoldását is, ill. örömtelibbé tehetik a szexuális együttléteket.

A résztvevők az Aviva gátizmokat erősítő torna alaptanfolyamon megismerkednek a medencealapi izmok, záróizmok elhelyezkedésével, működésével is és sok hasznos információt kapnak arról, hogy mindennapi életükben hogyan tudják ezeket az izmokat védeni.

Az Aviva gátizmokat erősítő torna elsajátítható az alaptanfolyamon és ezt követően gyakorolható csoportos foglalkozásokon,vagy önállóan otthon.

Ár: 6500 Ft, amely tartalmazza az első gyakorló óra árát is.