Hozzávalók: -50 dkg édesburgonya -2 fej lilahagyma -2 szál újhagyma – 2-3 zellerszár – 5-6 gerezd fokhagyma – 20-25 db fekete olajbogyó (magozott) – 0,5dl olíva olaj – 2ek. méz – 1 mk. őrölt római kömény – 2 mk. garam masala (ez egy hazánkban is könnyen beszerezhető indiai fűszerkeverék) – só – színes bors
Így készítettem: A zöldségeket megtisztítva felaprítottam, az olajbogyókat és a fokhagyma gerezdeket egészben hagytam, majd sóztam és borsoztam őket. Az olajba belekevertem a mézet és a fűszereket, majd meglocsoltam vele a zöldségeket. Az ízesített zöldségeket tűzálló tálba tettem, pici vizet öntöttem hozzá. Lefedve 200 fokon kb. 30 percig, majd fedő nélkül újabb fél óráig sütöttem.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomNemBővebben...