Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

Medencealapi izmainknak, gátizmainknak fontos feladatuk van: biztosítják a hasüregi szervek alátámasztását, és magukba foglalják a húgycső, a hüvely, illetve a végbél záróizmait.  Ha a medencefenék izomzat  meggyengül, a fölötte lévő szervek megsüllyedhetnek és a záró funkció is károsodhat, mely számos kellemetlen problémát eredményezhet: stresszinkontinenciát, vagyis akaratlan vizeletvesztést (pl. tüsszentés, köhögés, nevetés, nehéz tárgyak emelése hatására), szél-és széklettartási problémák kialakulását, méh- és hólyagsüllyedést, aranyeres problémákat stb.

A rendszeresen végzett Aviva gátizmokat erősítő tornával ezek a problémák elkerülhetővé válhatnak, ill. javíthatóak. A gyakorlatok segíthetik a hüvelyi szárazság, tág/szűk hüvely problémájának megoldását is, ill. örömtelibbé tehetik a szexuális együttléteket.

A résztvevők az Aviva gátizmokat erősítő torna alaptanfolyamon megismerkednek a medencealapi izmok, záróizmok elhelyezkedésével, működésével is és sok hasznos információt kapnak arról, hogy mindennapi életükben hogyan tudják ezeket az izmokat védeni.

Az Aviva gátizmokat erősítő torna elsajátítható az alaptanfolyamon és ezt követően gyakorolható csoportos foglalkozásokon,vagy önállóan otthon.

Ár: 6500 Ft, amely tartalmazza az első gyakorló óra árát is.

Aktuális tanfolyami időpontokat itt találod: Tanfolyami időpontok