Telefonszám

+36/302116952

Email

gudmonerika@gmail.com

Nyitvatartás

Aktuálisan változó

Medencealapi izmainknak, gátizmainknak fontos feladatuk van: biztosítják a hasüregi szervek alátámasztását, és magukba foglalják a húgycső, a hüvely, illetve a végbél záróizmait.  Ha a medencefenék izomzat  meggyengül, a fölötte lévő szervek megsüllyedhetnek és a záró funkció is károsodhat, mely számos kellemetlen problémát eredményezhet: stresszinkontinenciát, vagyis akaratlan vizeletvesztést (pl. tüsszentés, köhögés, nevetés, nehéz tárgyak emelése hatására), szél-és széklettartási problémák kialakulását, méh- és hólyagsüllyedést, aranyeres problémákat stb.

A rendszeresen végzett Aviva Gátizom Erősítő Tornával ezek a problémák elkerülhetővé válhatnak, ill. javíthatóak. A gyakorlatok segíthetik a hüvelyi szárazság, tág/szűk hüvely problémájának megoldását is, ill. örömtelibbé tehetik a szexuális együttléteket.

A résztvevők az Aviva Gátizom Erősítő torna alaptanfolyamon megismerkednek a medencealapi izmok, záróizmok elhelyezkedésével, működésével is és sok hasznos információt kapnak arról, hogy mindennapi életükben hogyan tudják ezeket az izmokat védeni.

Az Aviva Gátizm Erősítő Torna elsajátítható az alaptanfolyamon és ezt követően gyakorolható csoportos foglalkozásokon,vagy önállóan otthon.

Aktuális alaptanfolyami időpontokat itt találod: Tanfolyami időpontok

A gyakorló órákon csak az alaptanfolyam elvégzése után lehet részt venni.

A torna megtanulását és az otthoni gyakorlást segíti az Aviva GET könyv, mely megvásárolható a PiheNő-ben vagy megrendelhető itt: https://avivamodszer.hu/konyvrendeles

Vendégeim tapasztalatai az Aviva Gátizom Erősítő Tornáról:

“Az AVIVA gátizom erősítő torna visszaadta az életkedvemet

Lehet, hogy elsőre túlzásnak tűnhet, hogy “visszaadta az életkedvemet” , de pontosan így történt. Harmincas éveim elején, első gyermekem szülését követően végbélsérvem lett, amely az életem szinte minden percét megnehezítette. Szerencsésnek mondhatom magam, mert mikor megtudtam a diagnózist, tudtam hogy több alternatív megoldás is segíthet. Ezekről ugyanis már kismamaként sok információt szereztem, a PiheNőben.

Az AVIVA gátizom erősítő tornával is a PiheNőben ismerkedtem meg, ahol az alaptanfolyam elvégzését követően már otthon is tudtam végezni a gyakorlatokat. A kialakult sérvem sikeres kezelésében nagy szerepet játszott a gátizom erősítő torna, amelyet heti öt alkalommal végeztem otthon. Kérdés esetén bármikor fordulhattam Pálné Gudmon Erikához, aki az alaptanfolyamon túl, gyakorló órákat is szervez a helyes technika elsajátítása érdekében.

A sérvem körülbelül fél év alatt visszahúzódott, mára már teljes életet élek. A tornát azóta is rendszeresen végzem, hiszem hogy folyamatos gyakorlással több betegség is megelőzhető. “